Един въпрос и 5 възможности да си спечелиш билет за цялата дневна програма на ON! Fest! Включи се в играта на btvnews.bg и стани част от едно от най-мащабните събития за градска култура, изкуство и лайфстайл в България!

Правилата:

Публикувай верен отговор на въпроса, който ви задаваме по-долу, в коментарите под този материал и ще участваш в жребий за спечелването на 5 билета за дневната програма на ON!Fest. И това не е всичко: всеки билет е придружен от специален сувенир – флакон от спрей, който култовите артисти SMUG и BRUS са изразходвали при създаването на графита на ТЕЦ София. Така, освен че ще си създаваш спомени на ON!Fest, ще притежаваш и частица от историята на цветна София.

За да участваш в играта, ти е необходима валидна регистрация на btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпросът:

Чий образ ще бъде изобразен на гигантския mural графит на една от охладителните кули на ТЕЦ София?

Успех! Жокерът е тук>>>

Победителите ще бъдат обявени на 19 септември в 14 часа!