Калвин Кордозар Броадус, по-известен като Snoop Dogg лесно може да бъде описан с определението ”крал на гангстерския рап”, истинска икона, продал над 20 милиона албума по целия свят. Рапърът е един от най-успелите артисти на САЩ и планира да издаде своя най-нов албум Reincarnated до края на годината.

Sum 41

Бандата на Дерик Уибли Sum 41 е ясен и неоспорим избор на младото поколение пънк фенове. Дерик (който, както всички знаем, е бивш съпруг на поп-пънк принцесата Аврил Лавин) основава групата през 1996 г. в Аякс, Канада, заедно с барабаниста Стив, като бързо се превръщат в лидери на жанра днес.

SebastiAn е френски музикант, диджей и продуцент, който твори най-вече в областта на модерната електро хаус сцена. Освен, че е станал неделима част от фестивалите за електронна музика със своите специални ремикси, парчета на SebastiAn могат да се чуят в няколко филма и дори видео игри. Дебютният му албум Total излезна миналия май, обирайки овациите дори и на музикалните критици.

Leftfield е легендарната формация на Нийл Барнс и е може би най-известната банда на британската парти сцена от 90-те години. След като продуцират едни от най-важните електронни парчета спират своята съвместна дейност, само за да могат да отпразнуват своето завръщане преди две години. Шоуто им със сигурност ще бъде невероятно изживяване както за по-старите фенове, така и за младите маниаци на електронната музика.

Важно е да отбележите, че SebastiAn е само част от многото страхотни изпълнители от програмата на специалните Meduza Nights вечери на сцена A38. Ако сте фен на вече несъществуващата Meduza сцена, то със сигурност ще заобичате вечерите на новата сцена A38.

Още добри новини за феновете на електронната музика идват от току-що потвърдилите своето участие египетско транс дуо Aly & Fila и британският продуцент и диджей Lange, който идва заедно с Betsie Larkin за разбиващо шоу на Arena сцената.