Турският актьор Къванч Татлъту съобщи, че съвсем скоро предстои да започнат снимките на пълнометражен филм, базиран на много популярния в Турция сериал с негово участие - "Кузей-Гюней".

В интервю Татлътуг посочи, че намира за трудно да разбере героя си Кузей в сериала, понеже той идва от различна среда в турското общество и има различен културен произход. По думите му обаче всеки жест и всяко действие на Кузей остава като наследство за него самия.

"Старателно избирам ролите, които ще играя. Никога не съм си мислел, че всички ще говорят за сериалите, в които участвам. Това никога не е било идеал в кариерата ми," казва още актьорът. Ролята на Кузей спечели на Татлъту много награди, а наскоро той беше отличен и с приза за най-добър актьор на местен Ротари клуб.

"Не мога да изразя колко важно е това за мен," изтъкна любимецът на жените от турските сериали. "За мен е много важно да получа одобрението на публиката". Актьорът казва също, че работи по шест дни седмично и му остава малко време за близки и приятели.