Интернет сензацията Walk Off The Earth се присъединява към тазгодишното издание на Elevation Music Festival. Mузикантите, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света с нестандартната си интерпретация на "Somebody that I used to know” на Gotye, идват чак от Канада за първото си европейско фестивално участие.

Видеоклипът, в който 5 човека свирят едновременно на една единствена акустична китара, експлодира в YouTube с 35 милиона гледания в рамките на 2 седмици (в момента гледанията са над 90 млн.) и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни.

За последните 5 години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят, заради уникалния си подход в писането на песни, записването на видеоклипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала.

Parov Stelar или Маркус Фюредер Снимка: ПР
Безспорните любимци на българската публика Parov Stelar Band идват отново у нас за Elevation 2012, като този път ще можем да чуем изпълнения от чисто новия им двоен албум - “The Princess”. От последния си концерт в България (2 декември 2011г), за който билетите бяха мигновено изкупени, електро суинг бандата зае челни позиции в US World Music Chart, Austria Dance Music Chart и още много европейски класации.

Тази година Elevation Music Festival e на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22 юни за всички, които притежават билети за събитието. Старта в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на Фестивала.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лева.