Шая Лебьоф се разголи за новото видео на Sigur Ros, предаде nme.com. Клипът е към парчето "Fjögur Piano". (Можете да гледате клипа тук>> (+18))

Видеото е режисирано от Алма Хар’ел и е част от поредицата на бандата Mystery Film Experiment, в която дузина филмови режисьори интерпретират песни от новия албум на Sigur Ros – "Valtari". Режисьорката на Fjögur Piano представя песента чрез "мъж и жена, заключени в безкраен кръговрат на пристрастеност и страст”.

"Наистина нямахме идея какво да очакваме от Алма”, споделя басистът на бандата - Георг Холм."Първоначално искаше да снима с 8-милиметрова камера в Исландия как всички свирим на пиано части от песента, но после се обади и каза, че се е срещнала с Шая Лебьоф и са променили идеята. Това беше последното нещо, което чухме от нея и тя не ни каза какво се случва. В началото не знаех какво да мисля за видеото, защото беше толкова пълно с идеи и беше объркващо. Но сега наистина го обичам. Изглежда все едно няма начало и край и те кара да се замислиш какво всъщност се случва. Видеото е като пъзел и мисля, че е наистина невероятно.”