Очарователните дами от Sеntimental Swingers празнуват втория рожден ден на триото с обновен репертоар и много танци на 9 ноември в Sofia Live Club.

Новият репертоар на Вера, Деси и Рони е посветен на танците. През лятото трите дами представиха първия си сингъл "Unemployed Lovers“ и забавляваха публиката на няколко фестивала в България и чужбина. За предстоящия концерт на 9 ноември Sentimental Swingers обещават повече рокабили, буги и туист в компанията на Михаил Йосифов Секстет и диджейското дуо The Smugglers Collective.

Предстоящият концерт е с подходящо за очакваната атмосфера име - Friday Night Fever. Вдъхновени от Елвис, Sentimental Swingers този път ще предложат на публиката един различен лайв, който ще е по-рокендрол от всякога.

Освен много музика за танци, дамите подготвят интересна томбола с награди. На втория си рожден ден Вера, Деси и Рони ще правят подаръци, като един от печелившите в томболата ще спечели възможността Sentimental Swingers да участват на негов/неин личен празник.

Билетите за рождения ден на Sentimental Swingers вече се продават в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, а в деня на събитието ще бъдат 15 лева.