Канадската суперзвезда Селин Дион е записала "необичаен" дует с аренби и соул певеца от САЩ Ne-Yo.

Дион наскоро е поканила Ne-Yo в звукозаписното студио, след като преди години прибягна до услугите му като текстописец за албума й "Taking Chances" (2007). Плод на скорошната им съвместната работа е дует, който ще влезе в новия албум "Water and a Flame" на канадката.

Ne-Yo, който преди е писал песни за изпълнители като Бионсе, Уитни Хюстън и Енрике Иглесиас, споделя, че дуетът със Селин Дион не може да се сравни с никое друго преживяване в певческата му кариера. Съвместната им работа освен това го е накарала да се съмнява в гласовите си възможности.

"Първият път, когато работихме заедно, написах песен за нея, което само по себе си беше "сюрреалистично". Този път записахме дует, представете си, аз пея заедно със Селин Дион! Най-малкото това беше предизвикателство. Постоянно се питах какво правя тук и на кого му е притрябвал моят глас, след като има нейния. Тя поиска да запишем песен и аз, естествено, бях поласкан, но това не ми попречи да се усъмня в гласовите си възможности", разказва Ne-Yo.