Седящите места за концерта на Горан Брегович вече са разпродадени. "Кръстникът на балканската музика” и неговият "Оркестър за сватби и погребения” идват за концерт у нас на 29 ноември в зала "Арена Армеец” и събитието се радва на завиден интерес от страна на родните фенове на музиката. Правостоящите места във фен зоната, непосредствено пред сцената, на цена от 55 лева също са на изчерпване. Все още могат да бъдат закупени билети по 30 лева за правостоящата зона.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream, Билетния център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

Както стана ясно по-рано, преди Горан Брегович да се качи на сцената, пред феновете ще се разкрие "Мистерията на българските гласове”.

Почитателите на Брегович ще могат да чуят най-големите хитове на музиканта, както и песни от последните му албуми - “Alkohol” и “Champagne For Gypsies”.

Наскоро излезе и нов клип на Горан Брегович, към песента “Be That Man” от “Champagne For Gypsies” в който си партнира с друг голям музикант, Юджийн Хуц от Gogol Bordello.