Рокаджиите ветерани Rolling Stones са поканили Адел да пее с тях на концертите им по време на летния фестивал в лондонския Хайд парк.

Желанието на сър Мик Джагър и компания е да "отклонят" за кратко вниманието на именитата им сънародничка от грижите за 8-месечния й син Анджело Джеймс и тя да се съгласи да пее с тях на шоутата им на 6 и 13 юли.

"За Rolling Stones ще бъде голямо удоволствие Адел да се присъедини към тях и да оповестят името й като специален гост. Съгласието й е ще бъде "удар в десетката", тъй като певицата страни от светлините на прожекторите, откакто се роди синът й.

Мик и компания се надяват, че поканата им е достатъчно специална, за да склонят Адел. На този етап шансовете са 50 на 50. Рокаджиите искат участието им във фестивала да е "черешката на тортата" в турнето им, а появата на младата певица ще го направи точно такова", казва източник от обкръжението им.

Rolling Stones, които поканиха Шерил Кроу да пее с тях на концерта им в Чикаго миналата седмица, предвижват и други интересни музикални сътрудничества за концертите им в Лондон – с Лейди Гага, Палома Фейт и Флорънс Уелч.

"След съвместното им изпълнение с Уелч в лондонската арена 02 миналата година, членовете на Rolling Stones смятат, че присъствието на известни изпълнителки заедно с тях на сцената е отлична идея", допълва източникът.