Актьорът Ръсел Кроу ще се съгласи отново да се превъплъти в образа на Джор-Ел, ако компанията Legendary Pictures заснеме филм, действието в което да предхожда това в "Човек от стомана".

Това съобщи самата звезда в микроблога си в Туитър. Кроу твърди, че често го питат за филм, в който събитията се развиват на планетата Криптон - родната на Супермен, главния герой в лентата "Човек от стомана". В нея Кроу пресъздава образа на бащата на Кал-Ел, който пораства на Земята като Кларк Кент.

В "Човек от стомана" Джор-Ел се явява като холограма, тъй като действието се развива на Земята след разрушаването на планетата Криптон. Кроу твърди още в Туитър, че няма нищо против отново "да облече трико".

Филмът "Човек от стомана"е режисиран от Зак Снайдър. Хенри Кавил е в ролята на Супермен. Ейми Адамс, Майкъл Шанън, Кевин Костнър, Даян Лейн и Лорънс Фишбърн са сред звездите във филма. При бюджет от 225 милиона долара лентата е донесла на създателите си близо 600 милиона долара.

В началото на юни, тоест още преди "Човек от стомана"да се появи по кината, компанията-дистрибутор Warner Bros. Pictures обяви, че лентата ще има продължение. А още, че то също ще бъде режисирано от Зак Снайдър.