Родната метъл банда Project Arcadia ще подгрее концерта на Accept в София на 20 октомври в зала "Универсиада”. БГ бандата е избрана лично от Уолф Хофман и компания.

Гостуването на Accept в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” - новият им суперуспешен студиен албум.

Вратите на зала Универсиада ще отворят за феновете на Accept в 18:30ч.

В 20:00 часа Project Arcadia feat. Urban Breed ще забият 35-минутен подгряващ сет, а 30 минути по-късно - точно 21:05 часа, на сцената излизат Accept.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация (Ще намерите декларацията ТУК). Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала Универсиада преди концерта.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

Организаторите на събитието разкриха изискванията на Accept за престоя на бандата у нас. Групата държи на реда и дисциплината и залага на безалкохолна бира, разнообразие от енергийни напитки и био плодови сокове. След концерта музикантите ще разпуснат с италианско и чилийско червено вино.

Билетите за метъл празника са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Пропуските се продават по 40 лева. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лева.