Ясни са и последните победители в играта на btvnews.bg, в която имахте възможност да печелите билети за Нощта на театрите в София на 14 септември.

По-рано днес ви попитахме:

Нещата, които са променили завинаги живота на Ованес Торосян са "Идването ни в България, театърът, НАТФИЗ, любимата и...”?

На мястото на многоточието трябваше да поставите "дъщеричката ми". На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме двамата победители. Комбиниран билет за Софийската опера и балет печели потребителят d0m1n1qu3, а билет за постановката "Медея, майка ми" в СФУМАТО печели granitska. Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

МНОГО ВАЖНО: Все още очакваме потребителите rraq, eva_actress и gtsolov да отговорят на имейла, който им изпратихме или директно да дойдат да си вземат билетите! Имейлът на siska26 не е активен и не можем да го/я информираме за наградата!!! Молим Ви, позвънете на (02) 9176 800, за да си получите наградата. Напомняме ви, че срокът е ДО ДНЕС - 13 септември, 19ч.! Ако имате въпроси, пишете на имейла, от който сте получили информация за наградите!