Последен шанс да си спечелите билет за Нощта на театрите в София на 14 септември!

Всеки ден – от 9 септември до 13 септември, на сайта btvnews.bg публикуваме по един въпрос, свързан с посланиците на Нощта на театрите 2013 (подробна информация за тях тук>>>). Очакваме верните ви отговори в коментарите под дневните въпроси. Всеки ден ще раздаваме 1 комбиниран билет за Софийската опера и балет и 1 за постановката "Медея, майка ми” в СФУМАТО, които на случаен принцип ще раздаваме на двама различни потребители, отговорили вярно на дневния въпрос. Последните двама победители в играта, участвали с верни отговори на последния въпрос в петък, ще бъдат обявени до 16ч. в същия ден – 13 септември.

Какво ви е необходимо, за да участвате?

Трябва да имате активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Вчера – 12 септември, ви попитахме:

Звездата от "Фамилията" по bTV Иво Аръков е едно от лицата, които рекламират тазгодишната „Нощ на театрите”. Ако не беше станал актьор, Иво Аръков щеше да се занимава с...?

Верният отговор е музика! На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме двамата победители. Комбиниран билет за Софийската опера и балет печели потребителят lili34, а билет за постановката "Медея, майка ми" в СФУМАТО печели siska26. Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

Продължаваме с последния Въпрос 5:

Нещата, които са променили завинаги живота на Ованес Торосян са „Идването ни в България, театърът, НАТФИЗ, любимата и...”?

Очакваме отговорите ви в коментарите! Жокерите са тук>>>

ПОСЛЕДНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТЕГЛЕНИ ДНЕС И ОБЯВЕНИ В 16ч.

Успех!

bTV подкрепя "Нощ на театрите" и талантливите актьори от ефира си във всичките им вдъхновяващи начинания.

МНОГО ВАЖНО: Все още очакваме потребителите rraq, eva_actress и gtsolov да отговорят на имейла, който им изпратихме или директно да дойдат да си вземат билетите! Напомняме ви, че срокът е 19ч. на 13 септември!