Международният фестивал за съвременен дизайн Sofia Design Week (SDW) отново ще предложи интерактивна отворена програма. За втора поредна година инициативата “50 дизайн обекта” ще прикани всички желаещи да обиколят местата, на които се случва фестивалът и да видят дизайн съдържанието изложено в тях.

От 1 до 8 юни, във всеки един от 50-те дизайн обекта, посетителите ще получават печат върху специално разпространени за целта карти на SDW. Тези, които успеят да съберат 50-те печата от всички обекти, ще участват в томбола за страхотни дизайн награди. Част от тях са Samsung Galaxy Tab, дизайнерски мебели за дома и колекционерско издание на американските блогъри Unhappy Hipsters.

Дизайн предизвикателствата към публиката започват още следващата седмица с играта “Renault in Context”. SDW и автомобилната компания предварително ще "разкрият” някои от избраните "50 дизайн обекта” и ще "скрият” в тях специални предмети свързани с Renault.

От 14 до 18 май, всяка сутрин в уебсайта и във Фейсбук страницата на фестивала ще бъдат обявявани три локации в които участниците на играта трябва да открият предмет на Renault.

Всички, които изпратят снимки с трите предмета за деня ще могат да участват в томбола с награди: 3 уикенда за двама, 7 награди Sofia Design Week Taxi - кола която ще бъде на разположение за обиколка на 50-те дизайн обекта по време на фестивала, 5 чифта кожени ръкавици за шофиране Megane, 5 раници Renault F1 Team и др. Повече за регламента на играта ще откриете на страницата на edno.bg.

Тази година LadyZone.bg ще бъде партньор на Sofia Design Week Kids. Открийте повече подробности!