Подгряваме Loud Festival с “Loud дни”! Феновете на тежката музика, които си купят билет за шумния фестивал в рамките на тези "Loud дни" от определени места, ще имат възможност да участват в специални томболи със страхотни награди.

Всеки, закупил билет от съответното място за продажба в "Loud дните", автоматично получава възможността да спечели фестивални фланелки или шапки, както и голямата награда – лична среща по избор с някоя от групите на LOUD FESTIVAL 2012

Потвърдилите досега meet&greet с феновете групи са W.A.S.P., Slayer, Annihilator, Lacuna Coil, Tristania, Symphony X и Soulfly!

Спечелилите награди ще бъдат обявявани на деня след промоцията във Facebook старниците на Loud Festival и Eventim. (ВИЖТЕ КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ LOUD ДНИТЕ>>)

През май предстоят и няколко подгряващи партита преди голямото метъл събитие.

В четири последователни четвъртъка - 10, 17, 24 и 31 май, бар "Rock It" в София посреща специалните Loud Festival 2012 Warm-Up партита.

По време на събитията ще звучат предимно групите от фестивала, така че феновете могат да очакват една разнообразна и тежка плейлиста с най-доброто от W.A.S.P., Slayer, Annihilator, Symphony X, Lacuna Coil, Meshuggah, Soulfly и други.

Всички посетители на партитата ще участват в томболи, в които ще могат да спечелят различни Loud Festival награди, сред които и най-голямата – лична среща с група по избор на фестивала.

Серията warm-up партита ще завърши на 31 май, броени часове преди началото на Loud Festival 2012, с концерт трибют на W.A.S.P. на софийската банда The Crimsons, добилa популярност именно със зрелищните интерпретации на парчетата на Блеки Лоулес и компания.

Warm-up партитата са напълно безплатни и започват след 22ч. в съответните дни.