Skream & Sgt Pokes, Sub Focus DJ Set & ID и MistaJam са новите попълнения в афиша на EXIT 2012, които ще забавляват най-енергичните и издръжливи фенове в малките часове на денонощието - след 2:00ч. сутринта.

Публиката на Exit Festival много добре познава майстора на дъбстепа - Skream, който се връща отново на главната сцена на фестивала. Феновете все още помнят участието му през 2008-а с Benga, както и емоциите от миналогодишното му участие с Magnetic Man. На 15 юли Skream се завръща в компанията на SGT Pokes.

Sub Focus Снимка: EXIT

Първият ден от фестивала -12 юли, е запазен за drum’n’bass величието Sub Focus, с подрепата на МC ID. На същия ден EXIT посреща и MistaJam – диджей, радиоводещ и хип-хоп меломан. MistaJam е носител на множество награди, сред които UMA, BBC Radio 1Xtra и BBC Radio 1. Славата му се носи като водещ, който промотира в шоуто си чернокожи артисти от всички стилове музика, като майсторски размива границите между комерсиалната и некомерсиалната музика.

Happynovisad Stage също има удоволствието да обяви новите си попълнения и те са: Джими Едгар, Addison Groove, Jon Convex, Trevino, Benjamin Damage & Doc Daneeka!

Тазгодишният Exit започва на 12 юли и ще продължи до 15 юли.