Въпреки обявеният вчера – 27 декември, предстоящ ремонт на стадион "Георги Аспарухов”, концертът на Depeche Mode в София на 12 май ще се състои – това съобщиха организаторите от SME. След като успокоиха феновете от ефира на bTV, днес организаторите разпространиха и официално писмо до медиите.

"София Мюзик Ентърпрайсис” е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов“ и футболен клуб "Левски“ и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на Depeche Mode. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, “София Мюзик Ентърпрайсис” е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение”, пише в изявлението на промоутърите.

Организаторите са категорични, че феновете ще могат да гледат на живо любимците си и то на обявената по-рано дата – 12 май. Дали ще се наложи преместване на концерта, засега не става ясно, но SME обещават да информират меломаните навреме.