Новото видео на One Direction към песента “Best Song Ever” заби рекорд във VEVO. Клипът записа 10.9 млн. гледания в първите 24 часа след премиерата си на 22 юли. Предишният рекорд принадлежеше на Майли Сайръс и видеото към сингъла й “We Can’t Stop” с 10.7 милиона гледания. В момента видеото на 1D има над 18 млн. гледания.

Видеото към "Best Song Ever", заснето в Маями под режисурата на Бен Уинстън, разкрива и актьорските умения на момчетата от групата с близо двеминутно интро. Найъл е в ролята на Харви - шефът на филмовото студио, Хари е Марсел - маркетинговият специалист, Лиам е Лирой – хореографът, Луи е Джони - изпълнителен продуцент и Зейн е в ролята на секси асистентката – Вероника.

One Direction ще открият церемонията на наградите TEEN CHOICE 2013 на 11 август в Лос Анджелис с изпълнение на "Best Song Ever". Това ще бъде и първото телевизионно представяне на песента - пилотен сингъл от предстоящия трети албума на One Direction и водеща песен към дългоочаквания 3D филм за групата - " This Is Us".

В момента One Direction са на световно турне в подкрепа на втория си албум - Take Me Home. Премиерата на филма "This Is Us" е на 30 август.