Членовете на попсъстава No Doubt бяха принудени да изтеглят свое видео, посветено на Дивия Запад, и публично да се извинят след многобройни оплаквания от страна на общността на коренните жители на Америка.

Съставът на Гуен Стефани публикува извинението в своя официален уебсайт в събота след излизането на видеоклипа на сингъла им "Looking Hot". В него се казва, че бандата никога не е възнамерявала да обиди или профанизира културата и историята на тези общности.

"Като мулти-расова група ние винаги сме зачитали различията и сме уважавали другите култури. Нашето ново видео нямаше обидни намерения".

Във въпросния клип, дебютирал миналия петък, певицата Гуен Стефани се превъплъщава в индианска принцеса, докато двама от нейните музиканти, предрешени като каубои, я отвличат. Друг член на групата се прави на племенен вожд и се опитва да й помогне. Сцените се сторили на мнозина доста подигравателни. "Looking Hot" e вторият сингъл от най-новия студиен албум на No Doubt – "Push and Shove", който излезе след десетгодишна пауза.

No Doubt е сформирана през 1986 г. в Калифорния и става водеща група през 90-те с хитовете си "Just a Girl", "Don't Speak", "Hey Baby". Талантът на певицата Гуен Стефани и външният й вид, който напомня този на холивудска знаменитост, несъмнено допринесоха за успеха на групата.
Излизането на предишния й албум "Rock Steady" бе последвано от голямо турне. След него музикантите от групата решиха да си вземат дълъг отпуск.

Гуен Стефани обаче не изчезна от авансцената. С платинено русата си коса и силно начервените си устни, тя стана модна икона. Гуен освен това издаде два соло албума и привлече медийното внимание с раждането на двете си деца.