Най-култовият фестивал в Европа е осигурил незабравимо преживяване за любителите на електронната музика! Всяка вечер от фестивала, на А38 сцената, ще можете да се потопите в добре познатия „meduza party feeling”, който организаторите и звездният DJ cast обещават да ви държи будни до зори!

Никой фестивал в поредицата Sziget от 2006 г. насам не минава без Meduza. Превърнала се в символ на електронната, прогресивна и експериментална музика, парти сцената А38 и тази година е с нечовешки лайн-ъп и много изненади.

DJ Fresh, добре познатият посланик на дръм енд бейс звуците, ще ни подгрява само с най-доброто от съвременната дръм енд бейс сцена. Към него ще се присъедини и талантливият DJ и продуцент Lincoln Barett, по-познат като High Contrast. Основателят на легендарния лейбъл Turbo Recordings и продуцент номер 1 на Канадската електронна сцена, Tiga, ще допринесе за несравнимото парти изживяване. Неговият лейбъл гордо ще представи и индивидуалистите от Azari & III, които ще зарадват феновете на интелигентния хаус-електро-поп микс и ще ни пренесат на място, някъде между „съня и илюзията”.
Освен тях Sziget ще ни срещне и с италианската сензация и владетели на прогресивната сцена - Crookers, докато от Ed Banger Records ще ни запознаят с новоизгрялата им и бързо набираща популярност звезда - SebastiAn.

Meduza програмата ще бъде допълнена от вълнуващото участие на унгарските властелини на родната електронна сцена – Yonderboi, Chris.Su, Coyote, Jade и Secret Factory.

Всяка фестивална Meduza вечер от 23:30 ч. до зори, сърцето ще бие с електронен ритъм под най-добрия прогресивен саунд само на сцена А38! Sziget наближава. Бъди част от приключението!