Мат Деймън е готов да се снима в следващото продължение на поредицата за Джейсън Борн. 41-годишният актьор разкри, че няма нищо против да застане пред камерите на следващия филм редом до звездата на "Отмъстителите" и "Мисията невъзможна IV" Джереми Ренър.

"Ако ми предложат сценарий, ще го прочета с удоволствие. Преди време с Пол (Грийнграс – режисьор) обсъдихме възможността за още една лента в идните години. Просто не успявахме да изберем подходяща история. Но ако се появи такава, ще я заснемем с най-голяма радост", сподели в интервю Мат. "Обичаме героя. Светът също го обожава. Ще видим какво ще излезе от това"

Деймън освен това призна, че е огромен почитател на Ренър, който играе Арън Крос в предстоящия "Ултиматумът на Борн" на Тони Гилрой.

"Страшен е! Джереми е един от любимите ми актьори. Бих му се доверил. След като преди години с Пол се отказахме от новия филм, трябваше да изберем човек, на когото да го поверим, за да продължи франчайзът. Ренър бе първият, за когото говорихме", допълни той.