Летният Smugglers Swing Club се завръща с второ издание на 25 август в Art Space (Лятната сцена в парка пред НДК).

На партито, което ще съчетае музика, мода, танци и кино, диджеите от The Smugglers Collective ще ни върнат назад във времето с най-доброто от Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 40-те години до наши дни.

Любителите на танците ще могат да научат основни стъпки в Swing Dance Workshop-a под ръководството на опитни професионалисти.

Дамите ще могат да си направят ефектна ретро прическа и да нагласят червилото си в летния винтидж будоар.

Swing вечерта отново ще завърши с кино. На големия екран на Art Space ще се излъчи руската лента "Стиляги" - един нестандартен филм, отразяващ по различен начин златните години на рокенрола. През втората половина на 50-те години Студената война е в разгара си, и в СССР не се допускат никакви презокеански влияния. Именно затова няколко младежи, почитатели на наскоро възродилото се музикално течение и всички елементи от рокенрол начина на живот, се оказват трън в очите на обществото, но въпреки това правят всичко възможно да се забавляват и да изразяват себе си. “Стиляги” е изпълнен с много музика, танци, тонове брилянтин и ефектни костюми, както и неочаквани обрати. Прожекцията ще започне в 22:00 ч.

Smugglers Swing Club на 25 август ще започне точно в 17:00ч. Входът е безплатен.