Изпълнителният продуцент на сериала "Клуб "Веселие" Райън Мърфи оповести в рамките на изложението "Комик-Кон" в Сан Диего, че планира епизод, с който да бъде почетен Кори Монтейт.

31-годишният Монтейт, който изпълнява ролята на Фин Хъдсън в сериала, бе намерен мъртъв миналия уикенд, след като погълнал свръхдоза хероин и алкохол. Мърфи разкри, че актьорският състав ще се снима в епизод, в който се споменава за смъртта на Фин, преди да излезе в отпуск. Предвидено е прекъсване, за да се определи какво предстои оттук нататък.

"Ще започнем снимки на два епизода, чиито сценарии вече са написани, така че хората ще се върнат на работа, поясни продуцентът. След това ще заснемем още един епизод, в който се говори за смъртта на Фин."

Междувременно бащата на Кори Монтейт - Джо заяви, че пристрастяването на сина му към наркотиците било по-голямо, отколкото се е предполагало. Актьорът за пръв път постъпил в рехабилитационна клиника на 19-годишна възраст, а по-рано тази година за втори път сторил същото.

Сандра Бълок пристигна на изложението, за да участва в обсъждания на филма "Гравитация", в който партнира на Джордж Клуни. Бълок, която не е присъствала на предишни издания на "Комик-Кон", поясни, че се подготвяла над 6 месеца за ролята си във филма на мексиканския режисьор Алфонсо Куарон. Тя прекарала десетки часове в куб с размери 2,7/2,7/2,7 м, в който се симулира нулева гравитация. За Сандра това бе труден експеримент, увери Куарон. Филмът "Гравитация" трябва да излезе по екраните през октомври.

Том Круз пък заяви, че е развълнуван, защото за пръв път присъства на изложението. Той пристигна в Сан Диего, за да представи филма "Edge of Tomorrow", в който му партнират Емили Блънт и Бил Пракстън. Круз увери, че отдавна искал да гостува на изложението. Блънт и Пракстън също участваха в представянето на филма, който трябва да се появи по екраните следващото лято.