Летните жеги още са в разгара си, но новите заглавия на телевизионните сериали в Турция вече са на път. На 1 септември телевизиите в Турция подновяват сезона на сериалите. Любимецът не само на турската публика, но и на хиляди фенове в балканските и в арабските страни Къванч Татлъту се очертава да бъде" бомбата" на сезона.

Къванч ще се появи на екрана на Канал Д в съвсем нова роля. В сериал по много популярния роман на писателката Нермин Безмен" Курт, Сеит и Шура" Къванч Татлътуг ще пресъздаде образа на турчин от полуостров Крим.

Героят е млад старши лейтенант в гвардейската рота на цар Николай и води бляскав и охолен живот. Но болшевишката революция го откъсва от този начин на живот, болшевиките включват името му в списъка на хората, които трябва да бъдат убити. Героят на Къванч е принуден да избяга от Русия в лодка с оръжие и пристига в Истанбул.

За тази роля Къванч промени изцяло външния си вид. Пусна си брада, която го прави почти неузнаваем, но много отива на сините му очи.

За партньорка на Къванч Татлъту се спряга Йоланта Кабау, съпруга на холандската футболна звезда Уесли Снейдер, който играе в истанбулския Галатасарай.