Едни от любимците на българската публика се завръщат у нас! Американо-холандската ска-реге банда Jaya The Cat ще представи новия си албум с концерт в София на 31 август. Събитието е в клуб Pork Pie. Партньори в организацията са клубовете Pork Pie и Строежа.

В края на месец юли Jaya The Cat издадоха официално своя четвърти студиен албум. Той се нарича "Тhe New International Sound Of Hedonism" и включва 15 песни. Една от тях - "Thessaloniki", е посветена на едно от пътуванията на фронтмена на групата Джеф Лагадек (Geoff Lagadec) из България, Румъния и Гърция. Пилотният сингъл "Here Come The Drums" излезе още в средата на юни с официален видеоклип. Наред със старите познати хитове на Jaya, българската публика ще бъде и сред първите, които ще чуят новата продукция на живо.

Концертът на 31 август ще бъде вторият за групата в клуб Порк Пай. През миналото лято представянето им предизвика силен интерес, събирайки пред сцената повече от 1000 души.

Предстоящото гостуване на Джеф и компания е и по повод първата годишнина на едниственото радио предаване за ямайска музика - Jamaica Air Force, водено от Selector Lazy Face.

Билети за концерта на Jaya The Cat на 31 август вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба, и 15 лв. на самата дата и място.