Още двама потребители на btvnews.bg си спечелиха билети за Нощта на театрите. Вече трети ден публикуваме въпроси, свързани с инициативата, които могат да ви осигурят безплатен достъп до събитията в Софийската опера и балет или до постановката "Медея, майка ми" в СФУМАТО на 14 септември.

Правилата!

Всеки ден на сайта btvnews.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан с посланиците на Нощта на театрите 2013 (подробна информация за тях тук>>>). Ще очакваме верните ви отговори в коментарите под дневните въпроси. Всеки ден ще раздаваме 1 комбиниран билет за Софийската опера и балет и 1 за постановката "Медея, майка ми” в СФУМАТО, които на случаен принцип ще раздаваме на двама различни потребители, отговорили вярно на дневния въпрос. Последните двама победители в играта, участвали с верни отговори на последния въпрос в петък, ще бъдат обявени до 16ч. в същия ден – 13 септември.

Какво ви е необходимо, за да участвате?

Трябва да имате активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Вчера – 10 септември, ви попитахме:

Трима от посланиците на "Нощ на театрите" са познати на зрителите на bTV от сериала "Фамилията"? Кои са те?

Верният отговор е Иво Аръков, Антоний Аргиров и Яна Маринова! На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме двамата победители. Комбиниран билет за Софийската опера и балет печели потребителят Canavaro_67, а билет за постановката "Медея, майка ми" в СФУМАТО печели gtsolov. Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

Продължаваме с... Въпрос 3:

Един от посланиците на "Нощ на театрите" участва в хитовите сериали "Стъклен дом" и "Фамилията" по bTV, а през изминалата пролет бе и водещ на най-успешния музикален формат в България – "Гласът на България". Кой е той/тя?

Очакваме отговорите ви в коментарите! Жокерите са тук>>>

Успех!

bTV подкрепя "Нощ на театрите" и талантливите актьори от ефира си във всичките им вдъхновяващи начинания.