Идолът на тийнейджърките – Джъстин Бийбър, не страда от никакви притеснения да експериментира в различни музикални жанрове и поредното музикално предизвикателство, което звездата поема, е скок в необятния (и често необясним) свят на все по-популярния дъбстеп.

Новият сингъл на Бийбър – As Long As You Love Me, е с участието на Big Sean и е част от предстоящия нов албум на изпълнителя. Доколко му се е получил музикалният експеримент, оставяме на вас да прецените. Когато избистрите мнението си, не се притеснявайте да го споделите с нас в коментарите.

Междувременно, трябва да отбележим, че "As Long As You Love Me" е името на едно друго поп парче, което превзе музикалните класации през 1997г. в изпълнение на Backstreet Boys. Това може би е новина за някои от феновете на канадската знаменитост, тъй като много от тях може би не са били родени по онова време. Момчетата от Backstreet Boys обаче побързаха да напомнят на всички кой е бил първи, написвайки вчера – 11 юни, Twitter част от текста на песента си.

"I don't care who you are, where you're from, what you did #AsLongAsYouLoveMe," написаха те.