В рамките на една седмица - от 23 до 29 март, едни от най-интересните имена от британската ъндърграунд сцена ще променят звуковия пейзаж по склоновете на снежния Пирин. Стягайте се за Horizon Festival – 7-дневното събитие, което събира удоволствието от снежните планински писти и удоволствието от хубавата музика на едно място - в Банско.

Jackmaster, Dark Sky, Ossie, Phaeleh, Casino Times, Maribou State, Alex Arnout и Klosse са само част от артистите, които ще се вихрят в полите на Пирин (Всички артисти вижте тук>>>).

Куратор на Horizon Festival е Джак Робинсъсн – един от създателите на небезизвестните фестивали Outlook и Dimensions (Хърватска). Съорганизатор на Horizon е и Том Пшеджемирски, по-известен на българската публика като Tommy Gun от True Badness.

От съвременен дъбстеп до осемдесетарски хаус, техно, геридж, денс и хип-хоп ще звучи в рамките на Horizon Festival. Във финалната селекция на феста попадат и едни от най-успешните през последните години български артисти KiNK и 1000names.

ВИДОВЕ ДОСТЪП И ЦЕНИ:

Пълен фестивален пас – 200 лв. (Включва достъп до всички партита, от 23 до 29 март.)

Екстра пас – 380 лв. (Освен достъп до партита, този пас включва и карта за използване на лифтовете и пистите в курорта. Имайте предвид, че достъпът до част от съоръженията може да бъде ограничен.)

3-дневен пас – 140 лв. (Този пас е валиден от 25 до 27 март. Осигурява достъп до 3-те вечери с участието на хедлайнерите на фестивала. Не включва достъп до ски съоръженията.)

3-дневен екстра пас – 260 лв. (Този пас е валиден от 25 до 27 март. Осигурява достъп до 3-те вечери с участието на хедлайнерите на фестивала + достъп до ски съоръженията. Имайте предвид, че достъпът до част от съоръженията може да бъде ограничен.)

Тези цени са валидни като промоционална оферта само в мрежата на Eventim.

Подробности за фестивала можете да намерите на официалния му сайт.