Легендите на немския метъл - Helloween и Gamma Ray ще свирят заедно пред българските си фенове на 15 март догодина в зала "Арена Армеец София”. Двете банди отново обединяват сили за инвазия на цяла Европа, наречена “Hellish Rock Tour Part II”, която ще премине и през България.

Helloween Снимка: ПР

Феновете на двете групи още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007г., част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта.

Helloween и Gamma Ray обещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената. Какво ли ще изпълнят този път?

“Атмосферата на и зад сцената беше уникална миналия път. Ще направим отново стахотно шоу и нямаме търпение да започне турнето!”, споделя Михаел Вайкат (Michael Weikath) от Helloween.

Gama Rey Снимка: ПР

Бившият му колега от бандата и настоящ фронтмен на Gamma Ray – Кай Хансесн (Kai Hansen), пък казва: “Hellish Rock Tour определено е една от върховите точки в историята на групата. Със сигурност ще е лудница отново!”

Билетите за концерта на влизат в продажба от днес – 17 септември, в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Пропуските ще са на цена от 40 лв на предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, билетите ще са по 45 лв.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея.