One Direction знаят как да глезят феновете си! Момчетата от британската банда обявиха 23 ноември за "Ден на 1D" или "1D Day" – ден, в който всеки фен на групата, независимо от коя държава по света е, ще може да влезе в света на One Direction чрез 7-часово онлайн риалити.

Кампанията "1D Day" е първото по рода си онлайн събитие, което ще даде шанс на почитателите на групата, живеещи в различни точки на планетата в различни часови зони, интеракативна комуникация в реално време с членовете на One Direction.

Седемчасовото онлайн предаване ще се излъчва в HD качество, а близостта от директния уеб чат с бандата ще осигури така желания контакт на милионни фенове с техните любимци.

В предаването групата е подготвила и много изненади – гостувания на специални гости, скечове, изпълнения на живо, конферетни разговори с хора от различни страни и излъчване на видеоклипове, направени от техните фенове.

Началото на кампанията стартира днес – 3 октомври, и до 23 ноември ще бъдат обявявани събития, в които феновете могат да участват. Можете да следите активностите от кампанията в социалните мрежи.