Gossip се завръщат на главната сцена на EXIT Festival! След експлозивното шоу на Бет Дито и компания на фестивала в Нови Сад през 2008-а, сега триото се завръща на сцената в Петроварадинската крепост за концерт на 12 юли.

Соул и пънк, в комбинация с невероятния глас на Бет Дито, са основните съставки на Gossip, които им осигуриха толкова много фенове с различни музикални предпочитания. Характерният за тях заразен и ултразареждащ саунд със сигурност ще им спечели още повече нови последователи на тазгодишния EXIT фестивал.

Към тазгодишното издание на EXIT се присъединява и австралийската банда Wolfmother.

Момчетата от бандата ще излязат на Главната сцена в последния ден на феста - 15 юли.

Преди време Wolfmother бяха описани като "бандата, която ще се получи, ако Mars Volta, Black Sabbath, Led Zepplin и White Stripes се слеят в пространството и избухнат като супернова”. Парчето “Woman”, наградено с "Грами", което се превърна в трамплин за Wolfmother към световната слава, е издадено първоначално през 2005-а като сингъл от дебютния им албум, кръстен на групата. Песента бързо се превръща в хит по модерните рок радио станции по света, а музиката на Wolfmother става любим саундтрак за различни филми, игри и реклами.

"Няма да е достатъчно, ако кажа, че бях неописуемо развълнуван и щастлив да обявя Wolfmother и Gossip като изпълнители на тазгодишния EXIT Festival. Не намирам думи да опиша радостта си, че Wolfmother потвърдиха участието си и че отново ще видим невероятните Gossip на сцената на EXIT в Нови Сад”, споделя изпълнителният директор на фестивала - Боян Боскович.

В програмата на тазгодишният EXIT Festival вече бяха обявени New Order и световната музикална сензация Buraka Som Sistema.

Все още българските фенове на фестивала в Нови Сад имат възможност да закупят билети за 4-дневното музикално събитие на промоционални цени.

Промо цени валидни до 15 февруари 2012:
Билет за всички дни на фестивала феста – 100 лева.
Къмпинг билет – 50 лева.
Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.

Стандартни цени на билетите валидни от 15 февруари 2012 до 1 юли 2012:
Билет за всички дни на фестивала феста – 120 лева.
Къмпинг билет – 50 лева.
Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.

Билетите могат да бъдат закупени онлайн на ticketpro.bg, касите на Тикетпро България, касата на "Арена Армеец", Билетен център НДК и партньорската им мрежа.