Графикът на живото отразяване на най-големия европейски фестивал Sziget е вече готов и всеки може да го проследи на официалния Sziget канал в YouTube. Общо 50 концерта ще бъдат отразявани на живо в YouTube между 8 и 12 август от 16 ч. до късно през нощта всеки ден.

Sziget празнува своята 20-та годишнина със стил, което включва и много услуги, които да направят феновете щастливи. Като допълнение на може би най-интернационалната тълпа, която някога е виждана на фестивал, организаторите решиха да направят част от купона и многобройните фенове, които няма да могат, да се присъединят към партито тази година.

Обявилите преди дни своето съгласие за участие в живото излъчване са великаните от Placebo, Korn, SUM 41, Deus и Hurts. Разбира се, екипът на Sziget продължава да работи усилено за потвърждения от други групи и с радост обявява, че на живо от своя дом може да гледате изпълненията на The Ting Tings, Paolo Nutini, Two Door Cinema Club, Maximo Park, Fink, Goran Bregovic, Emir Kusturica, Leningrad, Yonderboi и още много други страхотни банди! Много от концертите са одобрени за запис, така че феновете ще могат да гледат безплатно изпълненията на любимите си групи дори след края на Sziget в официалния канал на фестивала в YouTube.

Екипът на Sziget, който ще снима на живо от мястото на събитието, включва 3 снимачни екипа, работещи на 3 различни сцени, използващи 14 HD камери, подсигуряващи най-добрия възможен звук! Какво по-страхотно от професионален екип, който да направи феновете в YouTube част от най-горещото лятно събитие! Ако не сте успели да посетите 20-тото издание на фестивала ще можете да станете част от Sziget благодарение на live streaming в YouTube!