Посетителите на EXIT Festival ще могат да следят последните новости около различните събития на фестивала през своите смартфони! Новият оптимизиран мобилен сайт - m.exitfest.org, както и приложенията за iPhone/Android телефоните, ще бъдат достъпни за всички фенове безплатно. Така ще можете по всяко време да научавате подробности около предстоящите или текущи събития, коя банда на коя сцена ще се качи и по кое време. Също така ще имате достъп до полезна туристическа информация и различни упътвания.

Тази година с новите приложения за Android и iPhone имате възможност да създадете и свой собствен профил в системата. По този начин си осигурявате достъп до различни музикални, видеофайлове и ексклузивни материали от случващото се на фестивала.

Приложението за Android - “EXIT festival”, вече е достъпно за безплатно сваляне от Android Market (Google Play), а приложението за iPhone e достъпно в Apple App Store.

Най-активният Android/iPhone потребител ще получи награда – специален VIP Gold ticket за EXIT 2013!

За използването на приложенията не е задължителна интернет връзка, тъй като всички те са достъпни за ползване и офлайн.

Важно!
Обновявайте информацията на приложенията всеки път, когато имате свободен достъп до Wi-fi мрежа или GPRS/3G. Участията на изпълнителите понякога подлежат на промени и за това е хубаво да имате най-актуалната информация по всяко едно време. Имайте предвид, че интернет сърфиране в роуминг е доста скъпо удоволствие и затова феновете ще могат да се възползват от безплатна Wi-fi зона на Петроварадинската крепост, както и на различни места в центъра на Нови Сад.