Ако минусовите температури са помрачили хубавото ви настроение, можете да се стоплите с мечтите за горещата вълна от емоции, която ще ви залее на EXIT Dance Arena това лято. След потвърденото участие на лейбъла Cadenza Records, станаха ясни още няколко звезди от програмата на най-експлозивната сцена на EXIT!

И те са...

Дългогодишният резидент на Dance Arena – Ричи Хоутин (Richie Hawtin), златния глас на електронния форум - Miss Kittin, както и нашумелите изпълнители от прогресивния лейбъл Crosstown Rebels - Maceo Plex и Art Department.

Ричи Хоутин няма нужда от представяне, имайки предвид от колко време е един от водещите продуценти и диджеи в света. Той е главна фигура, когато говорим за минимал техно сцената и една от водещите сили на „втората детройдска техно вълна”. Продуцент е на абстрактни минимал парчета, подписани с псевдонима Plastikman и освен всичко това е и начело на лейбъла Minus label. Ричи винаги е бил провокативен артист, който прекрачва общоприетите граници. Диджеят застава зад пулта на култовата EXIT Dance Arena на 14 юли (събота) с ново вдъхновяващо мултимедийно шоу и визуализации от Али Демирел (Ali Demirel).

Към Ричи на 14 юли ще се присъедини и Каролин Хърв (Caroline Hervе) или Miss Kittin, която ще застане зад пулта на EXIT за първи път. През последните години, заедно с дългогодишния си партньор Hacker, тя продуцира парчета като Frank Sinatra и 1982, които директно я изстреляха към електронния елит. Съвместните й проекти с легенди като Felix Da Housecat и Sven Väth определено допринесоха за стремглавото й издигане. Тази година Miss Kittin подготвя третия си солов албум, от който можем да очакваме ексклузивни премиери за първи път под светлините на EXIT Dance Arena.

На 14 юли на Dance Arena ще изгрее и една от суперновите звезди на лейбъла Crosstown Rebels - Maceo Plex. В продължение на дълги години и с различни проекти с лейбъли като Treibostoff, Dumb Unit и Audiomatique, Maceo (или Maetrik) обикаля света и превзема пултовете на едни от най-добрите клубове (Rex, Cocoon, Fabric, Womb и много други). С годините в професионалното си развитие, Maceo започва да сваля своето роботско снаряжение и да смекчава бийтовете си, за да разкрие емоционална и прочувствена музика. Сетът му за EXIT обещава да ви накара да се чувствате сякаш танцувате сред звездите.

Следващата звезда от лейбъла на Crosstown Rebels , която ще се качи на сцената на Dance Arena на 15 юли, е Art Department. Дуетът е съставен от канадската звезда на техното и хауса – Кени Глазгоу (Kenny Glasgow) и най-нашумелия в момента негов сънародник – Джони Уайт (Jonny White).

Очаквайте още новини за EXIT 2012!