Емоции на пачки по стотачки ни готвят Wosh MC, FeeL, Yoko и Piro или The Top Stoppers! Родните хип-хоп любимци представят първия си студиен албум на специално събитие на 3 ноември в столичния клуб "Mixtape 5".

Бандата събира 26 парчета в двойния си албум "Get The Benjamins*". В основата на парчетата стои добрият стар хип-хоп, но комбиниран с модерните електронни звуци, които ги доближават до даунтемпо с дълбоки басови линии.

На 3 ноември “Mixtape 5” ще отдели един от ъглите си за промоцията на албума, откъдето ще можете да си купите и една от тениските от лимитираната серия, създадена специално за бандата (29 лева на парче). Цената на двойния албум няма нищо общо със заглавието му – The Top Stoppers не искат стотачки, а по 10 левчета промоционално.

На събитието ще бъде представен и новия клип на бандата към едноименното им парче. Режисьор на видеото е Оги Костовски.

Освен четиримата главни герои на събитието, на сцената на клуба ще се качат и Spens, Goodslav, Logo5, FARS, Ogi 23, STARTERAs (X-Team) и Scrat. Зад пулта ще се вихрят DJ Darkstep, Emil Prize, SAVA, Bruhu и DoLittle. Балет „Нова” също се включват в събитието.

Лица между 16 и 18 години ще бъдат допускани на събието единствено с нотариално заверени декларации от родител.

Билети за промоцията на Get The Benjamins се продават в мрежата на Ticketstream, както и на място с цена 5 лева.

*Benjamins – (англ. жаргон) – 100-доларовите банкноти с лика на Бенджамин Франклин