Канадският тийн идол Джъстин Бийбър стана най-младият изпълнител с пет албума номер едно в САЩ, след като тавата му "Believe Acoustic" оглави класацията на "Билборд 200".

По данни на "Нилсен СаундСкан" от "Believe Acoustic", включващ акустични версии на парчетата от четвъртия албум "Believe" на Бийбър плюс три нови парчета, през първата седмица след издаването му са продадени 211 000 копия. Това отрежда петото челно място за албум на младия канадец в класацията на "Билборд 200". Албумът "Believe Acoustic" е начело и по дигитални продажби в iTunes в 63 страни.

Досега Джъстин Бийбър си поделяше рекорда с бившата звезда на "Дисни" Майли Сайърс за четири оглавявали чарта албума на изпълнител преди да е навършил 19 години. Младият канадец се нарежда и сред едва деветимата изпълнители в историята на "Билборд", които имат в актива си албум начело в чарта в четири последователни години. Джъстин Бийбър навършва 19 години на 1 март, припомня Ройтерс.

На второ място в чарта за албуми на "Билборд" е 14-ият студиен проект на италианския тенор Андреа Бочели. От тавата му "Passione" са продадени 93 000 копия. Трета позиция заемат дуото сестри "Тигън енд Сара" от Канада, от чиито седми студиен албум"Heartthrob" са продадени 49 000 копия.