За първи път една от най-големите звезди на drum&bass музиката и композитор на музиката на Олимпиадата в Лондон 2012 – High Contrast, идва в София за грандиозна парти вечер! Събитието ще бъде в клуб Mixtape 5 на 10 май.

Билетите "Ранно Пиле" на цени от 18/20лв. са ограничен брой и се продават само в магазин "Яко" в София. /”Граф Игнатиев” 43 в безистена до Subway/ и тел. 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билети – 25/30лв. - Eventim.bg

Стандартни и онлайн билети – 25/30лв. - ТIXGATE.com и всички каси на EasyPay/ Epay.bg

За High Contrast:

High Contrast e като "светец" за цяло едно поколение почитатели drum&bass музиката. Хедлайнер на фестивали като Electric Daisy Carnival, Coachella, Global Gathering, Snowbombing и други, в момента High Contrast е душата на най-голямата в света drum&bass парти вечер Hospitality, която редовно разтърсва Лондон, Ибиса, Прага и Маями. Зад артистичния псевдоним се крие уелсецът Линкълн Барет, чиято звезда изгрява през далечната вече 2000 г., когато London Elektricity от звукозаписната компания Hospital го забелязва и го кани да се присъедини към лейбъла. Така High Contrast записва и издава дебютния си албум „True Colours”, който се превръща в модерна класика и спечелва музикалните критици на своя страна. Следват участия в Radio 1 и серия турнета на Острова, а през 2004г. албумът "High Society“, от който парчета като “Twilights Last Gleaming” и “Racing Green”, удря клубовете с такава сила, че влиза в челната тройка на класацията на Knowledge Magazine – "Drum&Bass албум на деситилетието“.

Възходът на High Contrast продължава нагоре и през 2007-a се ражда култовият албум „Tough Guys Don't Dance”, а междувременно спечелва и BBC Radio 1 Essential Mix на годината с личните адмирации на Pete Tong.

Яхнал вълната на успеха, High Contrast прави серия от ремикси на изпълнители като Адел "Hometown Glory“, Utah Saint's "Something Good“ и Eric Prydz "Pjanoo". През 2010 г. High Contrast покорява и парти острова Ибиса с ремикса на парчето на Аxwell "I Found You“, а в края на 2011 г. издава последния си студиен албум "The Agony & The Ecstasy“, в който е включен съвместният хит с Tiesto и Underworld - "The First Note Is Silent”.

High Contrast е в основата на музиката към церомонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон 2012 г. a в официалната компилация Isles of Wonder на Oлимпийкските игри са включени цели 10 негови парчета и ремикси.

High Contrast гостува у нас по покана на EventEase и музикалната платформа My Beat на Ballantine's.