Дългоочакваният нов албум на D2 вече има обявена дата за издаване – 28 март! Същата вечер феновете на рокаджиите ще имат възможност да чуят парчетата от четвъртия студиен проект на бандата на специален концерт в клуб Joy Station в София.

Митко Кърнев описва предстоящия диск с думите: "Този албум обединява най-доброто от двата етапа на групата”, и добавя, че повечето от парчетата ще бъдат на български език.

Това ще е първият албум на D2 от 8 години насам, когато групата издаде записания в Лос Анджелис албум "6”, продуциран от американската китарна легенда Лани Кордола (Lanny Cordola) в студиото на бившия барабанист на Guns N' Roses – Мат Соръм (Matt Sorum). Предишните два диска на бандата пък са дебюта им "Ледено момиче" през 2000г. и "2002”, който излиза две години по-късно.

D2 са свирили на едни от най-големите европейски фестивали, сред които Rock'n Coke, Rock For People, EXIT, B'Estfest, Eurosonic и Basinfire. Бандата бе избрана лично от Bon Jovi да открие техния концерт в София миналата година.