Броени дни остават до съвместния концерт на Helloween и Gamma Ray в София – 15 март зала "Арена Армеец”. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи (общо над 35 души) ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника утре - 13 март. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си. Групите ще се възползват от свободните дни, за да си починат преди дългоочаквания лайв и да разгледат София.

Билети за концерта на Helloween и Gamma Ray все още могат да бъдат закупени в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

Пропуските са на цена от 40 лева на предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, билетите ще са по 45 лева.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30ч.

Shadowside ще излязат на сцената точно в 20:00ч., а в следващите няколко часа феновете ще станат свидетели на истински метъл празник, когато на сцената последователно ще се качат Gamma Ray и Helloween. Групите обещават и грандиозен финал, а ние можем само да гадаем какво са приготвили на родните фенове.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация (свалете декларацията!)

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на зала “Арена Армеец” преди концерта. Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Фенове, които пушат на територията на залата, ще бъдат извеждани, без възможност да се върнат отново на концерта.