Броени часове остават до концерта на виртуозния Стив Вай в София. Музикантът пристига в България заедно със своя бенд на 31 октомври и ще представи на българската публика парчета от най-новия си албум “The Story of Light”.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Заедно с Вай у нас ще гостува и една от най-коментираните американски звезди – Бевърли Маклелан. Тя се превръща в сензация и спечелва американската публика по време на участието си в шоуто "The Voice”. Музикалните специалисти сравниха гласовитата певица с легенди като Ета Джеймс, Джанис Джоплин, Бони Райт и Мелиса Етъридж. Именно в риалитито я забелязва и самият Стив Вай, който й предлага да запише вокали за последния си албум "Тhe Story of Light".

Като запален пчелар и един от най-твърдите вегетарианци в музикалния бизнес, Стив Вай държи в менюто му да няма никакво месо, риба, дори яйца. Той е поръчал кафяв ориз с броколи, разнообразно меню от зеленчуци, спагети, пармезан и порция тофу.

Стив Вай пристига с екипа си след концерт в Сърбия сутринта на 31 октомври. 10 от най-запалените му фенове ще могат да се видят с него и да присъстват на саундчека му преди концерта ну в НДК. Специално за тях той ще разкаже подробности за работата по последния му албум и ще отговори на всякакви техни въпроси. Феновете ще имат и уникалната възможност да се снимат за спомен с великия китарист.

Все още има ограничени количества билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg