Към вече обявените водещи артисти на Drum and Jazz 2012 – Utah Jazz и Бalkansky (Теодосий Спасов, Янка Рупкина, Иво Христов, Иван Георгиев и Иван Шопов - Cooh), се присъединява и Alis (a.k.a. Subeena). Чаровницата е от българо-италиански корени, но пристига директно от Острова. Сабина Пламенова е израснала и твори във Великобритания. Вече има издания за лейбълите Planet Mu и Opit и е работила с артисти като родния любимец Джейми Уун, Om'Mas Keith и Surgeon.

Тази година Drum and Jazz в Парти Център 4КМ отново ще бъде разделен тематично на "ДРЪМ“ и "ДЖАЗ“ сцени, а освен музикална ще има и културна част, която ще бъде подготвена от екипа на ММУУЗЗАА.

Освен вече обявените гости, участие на събитието ще вземе и цялото HMSU Crew в лицето на Acidtrip, Cooh, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, което се случва все по-рядко на територията на България поради изключително натоварената програма на артистите.

Промоционалните билети от 10 лева вече са разпродадени, а в момента могат да бъдат закупени на цена от 15 лева в мрежата на Eventim. Началото на събитието е 21:00 часа, а в деня и на място цената на билетите ще бъде 25 лева.

Drum and Jazz 2012 е на 17 ноември.