Подозираме, че цялата истерия около новия Бонд може малко да е започнала да ти идва да ти в повече… Хей, че на кого не е?!? Но, отдъхни, решение има, защото ти предлагаме шпионски игри и борба със световното зло по начин, далечен от зализаните агентски перчеми на Холивуд. Чудиш се за какво ти говорим? Виж заглавията във voyo.bg и няма да усетиш как ще отлетят следващите ти часове!

Държавни тайни

Във Франция терористичните групи и тайните разузнавателни агенти водят ежедневно война в името на противоположни идеали. Въпреки това животът и на едните, и на другите, си прилича много. Принудени да живеят анонимно, те използват едни и същи методи, за да постигнат целите си. Алекс и Ал Барад са двама такива мъже, намиращи се от двете страни на барикадата. Събитията ги изправят един срещу друг. Дали техните организации ще ги пожертват заради каузата си обаче?

Антикилър 3

След ликвидацията на банда терористи, бившият майор от полицията Коренев, по прякор Лисицата, продължава да се бори със злото във всичките му аспекти. Разкъсван от мъката на лична трагедия, той и новият му партньор се опитват да хвърлят светлина върху гангстерска атака срещу една от най-престижните банки. С напредването на разследването обаче Лисицата разбира, че хората стоящи зад престъплението са му не само познати, но някои от тях, сякаш, са възкръснали от гроба...

Добрият пастир

Едуард Уилсън знае цената на дискретността – умението да пази тайна и понятието за чест са му внушени още от дете. Още като студент в Йейл, възторжен и жаден за знания, той е поканен да стане член на тайното общество “Череп и кости”, братство и инкубатор на бъдещи световни лидери. Острият ум, безупречната репутация и искрената вяра в американските ценности правят Уилсън идеалният кандидат за разузнавателното поприще и по време на Втората световна война той е поканен на работа в ОСС - предшественицата на ЦРУ. Един от тайните основатели на ЦРУ, Уилсън работи в организация, в която двуличието е задължително и нищо не се приема за чиста монета. Постепенно идеализмът му отстъпва пред нарастващата подозрителност, породена от обхваналата света параноя на Студената война. Методите на Уилсън са възприети като стандартна оперативна практика, а той самият се превръща в един от действащите ветерани на ЦРУ, воюващ неуморно с двойника си от КГБ.