Бари Гиб, единственият останал жив член на Bee Gees, се готви за самостоятелна кариера, за да съхрани духа на легендарното трио, пише в. "Дейли експрес".

65-годишният изпълнител преживя смъртта на братята си Робин и Морис, които също бяха членове на Bee Gees, както и на по-младия си брат Анди, починал през 1988 г. И докато групата вече не съществува, Бари Гиб планира да се завърне на музикалната сцена в памет на покойните си братя.

"Винаги ще живея с музиката и независимо на коя сцена се намирам, тримата ми братя ще бъдат до мен", пише Бари Гиб в послание до феновете, с което им благодари за подкрепата в изключително труден за него момент.

Робин Гиб почина през май на 62-годишна възраст, след като загуби битката си с рака на черния дроб и дебелото черво. Неговият брат близнак Морис почина на 53 години през 2003 г. от инфаркт, докато очакваше да бъде опериран. Преди това семейството преживя загубата на най-малкия от братята, 30-годишния Анди, починал от вирусна инфекция след години на злоупотреба с наркотици, припомня изданието.