D2 избраха пазарджишката банда A Beautiful Lie за най-добрата ученическа група за 2013-а. Големият финал на конкурса "Голямо междучасие 5" бе в събота – 19 октовмри, в Jumbo Plaza, София.

На 4-часов концерт седемте групи финалисти в националния конкурс – Metal Heart от Петрич, Simai от София, In Darkness от Търговище, WTF от Троян, Enkhaosment от Дупница, A Beautiful Lie от Пазарджик и Slix от София, показаха на какво са способни на живо пред журито – D2, и публиката. Въпреки че се бориха с всички сили за победата, бандите демонстрираха уважение една към друга, като всяка група призоваваше за аплодисменти за предходната и след изпълнението си представяше следващата по ред.

На сцената с финалистите излязоха и Революция Z, които свириха с нов китарист в лицето на Митко Кърнев. D2 също зарадваха публиката с няколко парчета, а за финал свириха миналогодишните победители в конкурса Downer Kill, които показаха, че заслужено са си спечелили победата през 2012г.

A Beautiful Lie спечелиха продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип. Бандата получи и специалната награда от сп. БРАВО - фотосесия и поместване на нейн плакат в списанието!

На второ място се класира група Simai от София. Тя спечели песен написана специално за тях и продуцирана от D2.

Награди получиха и останалите финалисти - всички групи ще запишат професионално по едно парче.

A Beautiful Lie са група от една година и са в състав Стефан Стойнов 16г. – вокал, Емануил Колев – китара, Тодор Бързев 18г. – китара, Иван Горанов 18г. – бас, Христиан Коев 17г. – барабани. Конкурсното парче на групата „The Family” е шестата им авторска песен. Музиката на парчетата се прави от цялата група, докато текстовете са запазена територия на вокала Стефан Стойнов. Момчетата от групата споделиха, че не са очаквали да спечелят, но са безкрайно щастливи от този факт. За тях това е крачка напред. Докато репетират в гаража, превърнат в репетиционна, мечтаят за голямата сцена, дори извън пределите на страната.