Кимбърли Уолш иска да се захване с бизнес в областта на декорацията заедно с колежката си от групата Girls Aloud Черил Коул, защото и двете са големи фенки на вътрешния дизайн.

Уолш и Коул били толкова добри в лепенето на тапети и боядисването, че можели да направят алтернативни кариери извън света на музиката.

"Наистина съм добър декоратор, заяви Кимбърли пред сп. "Хийт". Справям се чудесно с лепенето на тапети. Сложих тапети вповечето стаи у дома. Това ми допада. Черил ми помагаше. Възможно е да започнем собствен бизнес под формата телевизионно шоу, озаглавено "Велики дизайнери"."

31-годишната Кимбърли обаче сложила настрана лепилото за тапети и четките, когато наскоро излязла заедно с друга своя колежка от "Гърлс алауд" – Никола Робъртс, за да пийнат и се повеселят през нощта. "Изпихме голямо количество червено вино и след това пяхме на улицата пред дома ми, разказа Уолш. На следващия ден Никола не ми се обади до вечерта и смятах дори да повикам линейка, за да се уверя, че тя е добре."