Кейти Холмс пръсна 500 000 долара за ваканционен дом.

34-годишната актриса купи къща на брега на езеро в Мичиган, за да може дъщеря й, 7-годишната Сури да отрасне далеч от суетата в Холивуд.

"Кейти иска Сури да открие какъв е животът в Средния запад и да придобие усет за традиционните американски ценности, заяви източник, цитиран от сп. "Нешънъл инкуайърър".

Актрисата се надява да отвежда дъщеря си там всяко лято. Семейството на Кейти настоява Сури да бъде в компанията на братовчедите, лелите и чичовците си."

Ваканционните домове не са нещо непознато за Сури, тъй като баща й Том Круз наскоро я отведе с частния си самолет до луксозното си ваканционно имение в окръг Грийнбриър в Западна Вирджиния.

Откакто звездата от филма "Забвение" се раздели с Кейти през юни м.г. след 6-годишен брак, Сури живее с майка си в Ню Йорк, а Том редовно я посещава.

Холивудският актьор, който се грижи също за 20-годишната си дъщеря Изабела и 18-годишния си син Конър заедно с бившата си съпруга Никол Кидман, редовно ползва частния си самолет, за да се срещне със Сури.