През 90-те Мег Райън беше "кралицата на романтичните комедии". Чаровната актриса и рошавата й руса коса блестяха под прожекторите на филмовите премиери целогодишно. Повече от 10 години обаче звездата от класиките "Безсъници в Сиатъл”, "Когато Хари срещна Сали" и "Имате поща" не припарва в Холивуд.

Какви ги върши Мег Райън?

Актрисата се е отдала на кротък семеен живот в Ню Йорк, разкрива сп. "Пийпъл" в последния си брой, в който посвещава основния си материал на актрисата.

Райън, 8-годишната й дъщеря Дейзи и приятелят й от три години Джон Меленкамп се радват един на друг, далеч от суетата на Холивуд.

Актрисата започна постепенно да се оттегля "на сянка" след развода си с Денис Куейд през 2001-а, когато стана ясно, че и двамата са си изневерявали по време на 10-годишния им брак. Тогава Райън призна за афера с колегата си Ръсел Кроу по време на снимките на филма "Доказано жив".

Според "Пийпъл", в момента Мег Райън иска да живее спокойно живота си, не поглежда назад и се старае да не бъде разпознавана по улиците. Очевидно засега не й се получава, защото папараците все още успяват да я заснемат по нюйоркските улици.