Дни преди големия концерт на Ирина Флорин в известен столичен клуб певицата беше гост на предаването COOL…T и издаде, че специално за лайфа си на 25 ноември разучава народната песен „Лудо младо”.

„Има някаква магия в тази песен. В момента, в който започна да я пея и се разплаквам”, сподели изпълнителката и се похвали, че й предстои да издаде сингъл с норвежки музикант.

В светлината на зачестилите сексуални скандали в Холивуд, Флорин призна, че също е била жертва на сексуален тормоз – по телефона и в социалните мрежи.

„Дори преди няколко години бяха дали телефона ми в „Секс услуги”. Много беше смешно, защото една вечер сравнително късно, към 1 ч. се звъни и някакъв много особен глас ми зададе няколко въпроса, които ме с(м)разиха. След това си изключих телефона за един месец.”

Пред Петя Дикова Флорин призна, че макар сега историята да звучи забавно, тогава ѝ е било неприятно. Двете дами споделиха, че пращането на неприлични снимки във „Фейсбук” също е проблем.

Взимайки повод от най-новата песен на Ирина Флорин „Какво е любов?”, водещата попита същото.

„Всичко” – беше лаконичният отговор на певицата, която допълни: „Любовта е във всеки миг, във всеки поглед, във всяка дума, във всеки жест“.

Петя Дикова разказа, че с продуцента на COOL…T Емо Дилчев са си говорили, че в днешно време сме свидетели на по-краткотрайни връзки и на бракове, които лесно се разпадат, в сравнение с миналото.

Помолена да разсъждава философски как се променя любовта през годините, певицата нарече любовта от миналото „много по-романтична” и допълни: „Любовта днес е вид консумация, като хапче, като екстази! Тя е нещо, което получаваш и в един момент решаваш да минеш на синьото, ако досега си бил на розовото. Аз не съм „за” тази любов и тези емоции. Любовта изглежда по-друг начин днес”.

Певицата сподели, че за нея е много важно емоцията от връзката да я „втриса”, да не може да спи и да се храни, да я обсеби и разкри още, че когато е записвала хита си „Вятърът спи”, е била най-влюбена.

Коя е голямата любов на Ирина Флорин, има ли човек до себе си в момента и всички подробности около концерта след седмица, вижте във видеото:

А ето какво може да гледате утре в COOL…T: