Срещаме ви с актрисата и модел Ирена Милянкова. През 2012 година нейният съпруг и председател на федерацията по ръгби Росен Чолов бе задържан по обвинения в сводничество и склоняване към проституция. От него Ирена има 4 деца. След това двамата се разделиха. Сега Ирена Милянкова се занимава с недвижими имоти и е щастлива с нов партньор – Никола Чолаков. Те чакат дете. За тези обрати, за новата любов, и как се гледат 7 деца, двойката разказа преди Полина Гергушева:

Полина: Много ви благодаря, че се съгласихте на това интервю, очаквате и вашия наследник.

Ирена: Благодарим и ние, за нас е изключително удоволствие да гостуваме във вашето предаване. Особено тук на нашето работно място.

Полина: Тук работите вие.

Ирена: Да, всъщност с Никола сме партньори не само в живота, но и работим заедно и това беше повода за нашето запознанство. Ние се запознахме по повод работа и от тогава сме непрекъснато заедно. И в къщи, и по работа. Ние сме чудесен екип, засега всичко върви гладко, почти, с малки изключения. Но успяваме да се справим и действително е доста интересно ежедневието ни, общо взето се допълваме както в личния живот, така и в работата.

Полина: Преди да ми кажете как сте се запознали точно, Никола кажи ни няколко думи за теб. От колко време се занимаваш с недвижими имоти?

Никола: С недвижими имоти в България се занимавам от скоро. От около една година. Но преди това съм работил 7 години в тази сфера в Гърция. И поради тази причина съм отговорния брокер за имотите, които презентира нашата агенция в Гърция, те са около 4000. Друго - живял съм 17 години в Гърция. В България съм от около 3 години. С Ирена се запознахме случайно, както каза тя, просто беше изтеглила моята автобиография от jobs.bg.

Полина: Как така?

Ирена: Всъщност преди около година аз работих за една гръцка агенция и след като взех решението си да се оттегля от поста си трябваше да намеря свой достоен заместник и започнах проучване, посетих така популярния сайт jobs. bg и попаднах на автобиографията на Никола. Реших, че неговите качества припокриват част от моите. И затова го поканих на интервю. Така се запознахме.

Полина: На интервю за работа.

Никола: Да, на интервю за работа. Бях поканен от тази гръцка компания, бях одобрен, следователно, както каза тя, искаше да напуска, въвеждането ми в тази гръцка компания трябваше да го направи тя. След което тя напусна, аз не стартирах в тази компания поради други причини, опитахме се да работим съвместно върху едни други проекти. Пак заедно продължихме и така полека лека се озовахме в това положение, в което сме в момента.

Полина: Ти идваш тук преди 3 години, когато отиваш на това интервю за работа, познаваше ли я? Знаеше ли нещо за нея?

Никола: Значи първо аз не отидох при нея на интервю, отидох при по-висшестоящ от нея, след което ме представиха на нея, тя трябваше да ме обучава, да ме въведе.

Нямах идея коя е, не се интересувам. Не знам кой какъв е. Не съм живял дълги години в България, така че въобще не знаех. Така на малко по-късен етап, тъй като обичам да проверявам хората, с които работя какви са, тъй като самата позиция беше достатъчно висока, а тя е едно младо момиче, реших да проверя евентуално в гугъл дали ще излязат някакви резултати за човека, който стои срещу мене... и излязоха множество резултати.

Ирена: А това, че той не знаеше коя съм между другото ме спечели определено, защото аз винаги се притеснявам при първи контакт с хората дали са ме разпознали, дали не подхождат към мен предубедено и когато усетих по държанието му, че той не знае коя съм, определено се отпуснах. И комуникацията ни от самото начало тръгна много добре.

Полина: Ти какво си помисля, когато я видя за първи път?

Никола: Първо си помислих, че е добър професионалист, тя е млада, а аз съм работил в сферата на търговията дълго време независимо под каква форма. Харесва ми много подхода й към хората, към служителите, към клиентите като цяло. Беше ми много интересно как може човек за толкова кратко време да има такъв усет към хората.

Полина: Не може да не си помислил каква красива жена е?

Никола: Да помислил съм си го това нещо, но не беше първото и водещото нещо.

Полина: А след това, когато прочете вече в гугъл промени ли си отношението по някакъв начин?

Никола: Не, ами вижте аз знам, че голяма част от това, което пише в медиите, независимо дали са жълти хроники или официални медии, не винаги съвпада 100% с истина. Защото според медиите аз съм собственика на тази фирма, което не отговаря на истината. Също така съм минал през стадиите на милионер бижутер, какви ли не титли са ми давали в медиите, така че не мога да приема за чиста монета това, което оповестяват медиите, още повече жълтите хроники.

Ирена: Във връзка с неговите първи впечатления за мен исках да дам 100% от себе си и може би затова той така се е заблудил, че съм много добра.

Никола: Добре може би е изиграло роля това, че все пак си актриса и си изиграла добре ролята.

Ирена: Аз не съм актриса.

Полина: Продължаваш да твърдиш, че не си актриса.

Ирена: Не съм актриса. Няма как да твърдя, че съм актриса при положение, че не съм учила за такава. Просто по стечение на обстоятелствата попаднах в тази среда, получих предложения, възползвах се, впуснах се в тази сфера, запознах се с много хора, беше прекрасно. И не искам да остава впечатление у хората, че твърдя, че съм актриса, напротив. Смятам, че ако до някаква степен съм успяла да изградя образите, в които съм се въплъщавала е било изцяло благодарение на работата ми с режисьора и с екипа като цяло.

Полина: А поемаш ли ангажименти все още или категорично си се отказала?

Ирена: Като цяло съм изцяло концентрирана върху сегашната си работа, която както споменах е постоянна. Относно ангажиментите ми като модел и актриса, те определено остават на заден план, тъй като тази работа ми е приоритет.

Полина: Можете ли да се опишете с по една дума. Вече почти година сте заедно.

Никола: Директно припряна.

Ирена: Как можа да изтъкнеш точно това качество. Ми аз пък ще кажа, че той съчетава в себе си много качества, на които аз се възхищавам, не само като човек, но и професионалист в работата. От него уча много, но не мога да го определя с една дума.

Полина: Заедно живеете, сега вече сте едно голямо семейство. Ти имаш 4 деца, той има 2. Как прекарвате дните си.

Никола: От общо 6 деца, 3 живеят при нас. Другите живеят с бившите ни половинки. И така успяваме да координираме нещата. Другите 3 са прииждащи от време на време.

Полина: Как се решихте на такава стъпка да имате и едно свое общо дете?

Ирена: И двамата смятаме, че това е някак естествено продължение на една връзка, в която двама души изпитват силни чувства помежду си. Нищо по-естествено от появата на дете, лично за нас не би било продължение.

Никола: Другото, което е не само естествено, но не е и страшно - хората се шокират от факта, че имаме общо 6 деца и чакаме в момента дете, проблема щеше да е ако имаме 1 и чакахме още 6. Тогава е шокиращо. Но при 6 налични да чакаш седмо не е въобще страшно.

Полина: А бившите ви половинки как реагираха?

Ирена: Аз мога да кажа с бащата на моите деца се разделихме преди известно време и успяхме, съумяхме да запазим абсолютно нормални човешки взаимоотношения. Контактите ни са по повод децата, координация кога ще прекарат време с него, кога с нас. Раздялата за никого не е приятна. Няма как да твърдим, че отражението върху децата е нещо хубаво, напротив, стресът е неминуем, но ние се стараем (...)

Полина: Какво се случва с Росен в момента? Трябва да кажем, че преди около 2 години той беше задържан във връзка с обвинения в сводничество.

Ирена: Да. С две думи бяха повдигнати обвинения срещу него. Съответно както споменахте, вече две години няма никакво развитие по този въпрос. Доколкото знам тези обвинения биват вкарвани в съда, но съответно не биват приети и не издържат в съда. С една дума не се случва абсолютно нищо по този повод.

Полина: Ти беше неотлъчно до него, докато траеха делата.

Ирена: Да, тези преживявания, които бяха изключително стресиращи за цялото семейство, преодолявахме някак. И сега оттук нататък той продължава напред, аз продължавам напред. Най-важното е, че сме в добри взаимоотношения в името на децата.

Полина: Как си представяте бъдещето?

Никола: Светло.

Ирена: Пълна къща с деца.

Никола: Е тя от сега е пълна.

Полина: Не се ли плашите, че ще ви е много трудно?

Никола: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Ирена: Той е по-безстрашен. Аз може би заради хормоните и бременността, които бушуват в мену изпадам в такива състояния на стрес.

Полина: В кой месец си сега?

Ирена: Във второто тримесечие. Очакваме бебето през пролетта.

Полина: Какво ще е знаете ли? Момиченце или момченце?

Никола: Като пол е тайна. Иначе ще е красиво.

Ирена: Аз искам да акцентирам върху това, с това започнахме интервюто, че считам, че на зрителите би им било интересно да видят една двойка, която е заедно и в личния живот, и в работата,и това сме ние. Ние работим заедно, живеем заедно, отглеждаме децата си заедно. Доста неща се пишат, но общо взето близките ни хора знаят каква е ситуацията. Аз лично не изпитвам някаква необходимост да опровергавам, оправдавам и да давам изявления в медиите относно конкретни писания. За мен самата знам каква е истината, ние си знаем.

Никола: Да, това е най-важното, че ние си знаем каква е истината.

Полина: И че сте щастливи.

Никола: Да, и сме щастливи.

Полина: Благодаря ви много.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!