Не ми е главна цел да провокирам, но в крайна сметка затова сме артисти – за да говорят за нас. Ако не говорят за нас, по-добре да не се занимаваме музика. Това каза певицата Гери-Никол в предаването „Тази събота“ по bTV в отговор на въпрос докъде би стигнала с провокацията.

Помолена да коментира клипа на колежката ѝ Сузанита – 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, Гери-Никол каза, че песента много ѝ харесала и дори поздравила Сузанита в „Инстаграм“.

За визията и движенията в клипа тя коментира: „Това е изкуство. Смятам, че не сме открили топлата вода да показваме средни пръсти по видеата – много други западни изпълнители го правят и на тях им се кефим по дискотеките, а оплюваме българските изпълнители, които се трудят в крайна сметка да постигат нещо за държавата. Така че аз съм много „За“ Сузанита да продължава в този дух“.

Според нея не е лошо младите момичета да им подражават, защото „аз от 16-годишна работя, не си знам къщата, нямам социален живот с приятели. Така че – да, нека да подражават, да работят от най-ранна възраст и да навлизат в средата на големите. Това е доста похвално. В днешно време нашите връстници не си знаят бройките и ходят по заведенията нонстоп, което за мен не е ОК, трябва да правим нещо градивно със себе си. Така че нека да вземат пример от хората, които работят от млади“.

За новата си песен „Направо ги убивам“ Гери-Никол каза, че не е насочена към определен човек, а към всички – „убиваме хората с хубава музика“.

Със 100 кила се работи доста добре, призна тя. Двамата отдавна обсъждали общ проект и ето че моментът дошъл. Паснали си много като характери, всеки пречупил песента през собствената си призма и се получило много добре.

А ако се чудите кой участва в клипа, това са ученици от Столичната математическа гимназия.

Вижте във видеото с какъв успех завърши гимназия Гери-Никол, колко е трудно да си на нейно място и какъв трябва да е мъжът до нея: